martes, 25 de febrero de 2014

¡APADRINA UNA LLAVOR!

Amb un increïble espiritu altruista el dissabte passat 22 de febrer Morter i Pic va organitzar unes jornades d'apadrinament de llavors per a compartir truquillos sobre totes eixes preguntes que ens sortem a tots a l'hora de fer semillado:

- Quan faig el semillado? 
- Quina terra utilitze? 
- Què llavors utilitze?  
- Quins envasos es poden utilitzar? 
- Quantes llavors es posen? 
- Què li cante jo als planters perquè isquen més belles? 
- Si li cante Concha Piquer m'eixirà una tonadillera? 
- ...

                                                  Ehhh qu'els planters estan en la taula

Durant les jornades vam responent a totes estes i altres preguntes amb el cap en el menjar comunitari que organitzem just després i la xarrada sobre moneda local de la vesprada. El resultat? un dia collonut, la veritat. Un muntó de dubtes resoltes, un montonazo de gent amb ganes de compartir, un mega muntó encara més gran de llavors plantades (si no que ens ho pregunten als que vam haver de regar-les!) i un pas avant en el nostre objectiu de compartir i continuar caminant cap a l'autosuficiencia....

Amb la intenció de compartir amb tots els que van vindre, i no van vindre, hem inaugurat una nova pàgina del nostre blog que s'anomena agricultura, on penjarem informació que considerem interessant en relació amb el tema. En este cas, la secció queda inaugurada amb la secció de "el que sembra, recoge" on incloem un document d'un col·lectiu que ha escrit un document sobre com sémiler. Que aprofite!

                                                             El grupet travaillant (¿!)


No hay comentarios:

Publicar un comentario